Arrangement Zensation

Om u ZENSATIONEEL in de watten te laten leggen, kunt u bij ons een arrangement boeken.

Arrangement Zensation €99,50*

U wordt tussen 9.30 – 10.00 uur gastvrij ontvangen met koffie/thee met iets lekkers. Wij nemen met u de afgesproken behandeling(en) door en spreken af op welk moment u de lunch wilt gebruiken. Bij de lunch serveren wij naar keuze een maaltijdsalade of een rijkelijk belegd broodje, een kop soep en vers vruchtensap. Lunch, frisdrank, koffie en thee zijn inbegrepen in het arrangement. Heeft u speciale (dieet) wensen aarzel dan niet om deze aan ons voor te leggen.

U kunt gedurende de dag gebruik maken van het verwarmde binnen-/buitenzwembad met jetstream, Finse sauna, stoombad, dompelbad en jacuzzi. Ook shampoo, douchezeep en bodylotion kunt u vrijelijk gebruiken. Wij stellen een badjas en handdoeken ter beschikking. Het gebruik van slippers binnen ZENSATION is verplicht; deze dient u zelf mee te nemen.

In aanvulling op het bovenstaande kunt u kiezen uit de volgende behandelingen:

Gezichtsbehandeling
Hot stone rugmassage
Lichaamsmassage

Aan het eind van de dag (17.00 u)  krijgt u een presentje mee naar huis.

* Een arrangement kan (afhankelijk van de groepsgrootte) in overleg tegen meerprijs aangepast c.q. aangevuld worden met een van onze andere behandelingen.
* Alle behandelingen kunnen ingepast worden in een arrangement met gebruik van alle faciliteiten die ons wellnescentre biedt. Wij kunnen u hiervoor een passende aanbieding doen.

Reserveren is noodzakelijk.